Un bărbat ar trebui să fie AGO 8641A responsabil de pregătirea fiecărei mese iar acest loc de muncă ar trebui să fie rotit pe tot parcursul echipă. Liderul echipei este responsabil pentru acordând orice asistență suplimentară necesară bucătar.b.Ingeniozitate în gătit.Ingeniozitate pe parte din bărbatul desemnat să gătească pentru cei mici unitatea va ajuta nemăsurat la succesul mizerie de câmp pe vreme rece. Cartofi, ceapă, sau slănină, când este disponibil, va crește palatabilitatea alimentelor și poate în mod satisfăcător fi adăugat la multe alimente.Obișnuința de a face cafeaua de dimineață cu o seară înainte sau folosind două sobe pentru a topi zăpada sau gheața pentru seara alimentarea cu apă și dezghețarea acelor rații care vor fi folosite a doua zi dimineață, va economisi timp și va simplifica foarte mult pregătirea alimentelor aratiune la ora mesei.c. Aranjament de mâncare. Când vremea este moderată, sistemul de alimentare cu linie de mizerie poate fi folosit.Pe vreme rece într-o zonă de bivuac mâncarea poate fi pregătită fierbinte și apoi transportată în containere izolate la fiecare cort pentru conținut pompare într-un adăpost încălzit.